Тандем - произвежда висококачествени месни продукти и деликатеси - филе, колбаси, сушени деликатеси, шунка, кренвирши, бекон и др. Страницата на Тандем предлага множество съвети за здравословно хранене, диети, рецепти и полезна информация за пълноценно и здравословно хранене.
Tandem on Facebook
Размер на шрифта Отпечатай
Начало Рецепти Предястия и салати Празнично плато от сурово…

Празнично плато от сурово-сушени деликатеси

Празнично плато със сурово-сушени деликатеси

Изпълнете рецептата с:

Роле "Трапезица"

Необходими продукти:

  • Филе” Елена” “Тандем” 100 гр.
  • Пастърма “Тандем” 100 гр.
  • Роле “Трапезица” “Тандем” 100 гр.
  • Шунка бут “Тандем” 300 гр.
  • Панагюрска луканка “Тандем” 200 гр.
  • Луканков колбас “Ривиера” “Тандем” 100 гр.
  • черна маслина без костилка 100 гр.
  • зелена маслина с бадем 100 гр.

Начин на приготвяне:

1. На дъното на овална чиния разстиламе нарязаните парчета луканка.
2. Парчетата луканков колбас се разделят на две. Всяка половинка се нагъва като ветрило, което се нанизва на коктейлна клечка. Готовите хапки се нареждат в средата на чинията.
3. По късата страна на шунката се нареждат маслини, които се завиват на руло с още 3 парчета шунка. В готовото руло се забождат шест коктейлни клечки. Внимателно се изрязват шест равни по дебелина рулца, които се подреждат около хапките луканков колбас.
4. Пастърмата, филето “Елена” и ролето “Трапезица” се нанизват на коктейлни клечки - по две или три парченца, нагънати на хармоника. Готовите хапки се нареждат по периферията на чинията.
5. Вашето празнично плато е готово да очарова всички гости. А ако решите, ние можем да направим това вместо вас - с още безброй много идеи и вкусни предложения.

 

Скрий коментарите
Коментари:
Добави коментар