Тандем - произвежда висококачествени месни продукти и деликатеси - филе, колбаси, сушени деликатеси, шунка, кренвирши, бекон и др. Страницата на Тандем предлага множество съвети за здравословно хранене, диети, рецепти и полезна информация за пълноценно и здравословно хранене.
Tandem on Facebook
Размер на шрифта Отпечатай
Начало Рецепти Предястия и салати Рагу от червен боб, царев…

Рагу от червен боб, царевица и Планински колбас

Рагу от червен боб, царевица и Планински колбас

Изпълнете рецептата с:

Планински колбас

Необходими продукти за 4 порции:

• 300 гр. Планински колбас „Тандем”
• 400 гр. червен боб (може и от консерва)
• 400 гр. царевица (от консерва)
• 4 печени червени чушки
• 2 домата
• 1 глава лук
• 2 с. л. олио
• джоджен
• магданоз

Начин на приготвяне:

1. Бобът се накисва във вода за 12 часа. Сварява се и се отцежда.
2. В олиото се запържва нарязаният лук. След като лукът омекне се добавят чушките, нарязани на лентички и също се запържват. Обелените и нарязани домати се изсипват при запържените лук и чушки. Прибавят се бобът и царевицата заедно с течността от консервата. Посолява се, прибавят се джодженът и магданозът и се оставя да поври на слаб огън 20-30 минути.
3. Планинският колбас се реже на по-дебели парчета и се запича върху скара или тиган за 2-3 минути.
4. Поднася се върху рагуто от боб.


Съдържание в 100 гр. Планински колбас «Тандем»:

Енергийност 360 Ккал
Белтъчини    17,5 гр.
Въглехидрати  0,5 гр.
Мазнини       32,0 гр.

Скрий коментарите
Коментари:
Добави коментар