Историята на „Майстор в занаята“
В района на Централен Балкан, отраснал сред природни богатства и закърмен с духа на традициите, живял майстор. Ден след ден, година след година, той черпел от богатството на подправки в региона, внимателно подбирал най-ароматното крехко месо, влагал всички чалъми, изучени във времето….И така през един ветровит ноемврийски ден, майсторът изваял на дървени преси суджук и луканка, и после търпеливо зачакал да узреят и да се изсушат, да се появи бяла благородна плесен и да обгърне с аромата си крехкото месо….Защото, знаел той, ненадминатият вкус се постига само с търпение…
Днес Тандем пресъздава автентичния вкус на българските традиционни сурово-сушени продукти в серията „Майстор в занаята“. Насладете се на телешка луканка и суджук, обгърнати в естествена обвивка, които ще придадат на вашата трапеза класически български вкус и неподправен аромат.