Втора конференция "Добрата храна е сила" 2014
Безопасността на храните - най-важният компонент на тяхното качество
Проф. д-р Пламен Моллов
Изпълнителен директор на БАБХ
виж видео
Новите изисквания при етикетиране на продуктите за подобряване информираността на крайния потребител
Доц. д-р Веселка Дулева
Началник отдел "Храни и хранене" към Национален център по обществено здраве и анализи
виж видео
Информираният избор на храни - залог за дълготрайна промоция на здравето и превенция на болести
Проф. д-р Донка Байкова
Ръководител на катедра "Превантивна медицина" към Факултет по обществено здраве в Медицински университет, София
виж видео
Нови стратегии за производство на функционални месни продукти
Проф. д.т.н. инж. Стефан Г. Драгоев
УХВП Пловдив
виж видео
Европейски схеми за качество на селскостопанските продукти и храни - прилагане в България
Елка Божилова
Н-к отдел "Политика на качество и промоции на земеделски продукти", Министерство на земеделието и храните
виж видеo
Фермерската продукция директно при клиентите - търсене и възможности
Светла Боянова
Директор на института за агростратегии и иновации
виж видеo
Храна от фермата - слънце в потребителската кошница
Николай Василиев
"Дивата Ферма"
виж видеo
Какво искат потребителите? Потребителското поведение в контекста на променящите се пазари.
Юлиян Добрев
BluePo!nt
виж видеo
Развитие и иновации на пазара на кисело-млечни продукти
Даниела Узунова
Маркетинг мениджър, Danone
виж видеo
Хранителните продукти и техните брандове в онлайн пространството
Александър Тошков
Digital Connection
виж видеo
Силата на добрата храна - в тандем с потребителите
Лилия Тодорова
Маркетинг директор, Тандем-В ООД
виж видеo