Тандем - произвежда висококачествени месни продукти и деликатеси - филе, колбаси, сушени деликатеси, шунка, кренвирши, бекон и др. Страницата на Тандем предлага множество съвети за здравословно хранене, диети, рецепти и полезна информация за пълноценно и здравословно хранене.
Tandem on Facebook
Размер на шрифта Отпечатай
Начало За нас Качество и контрол

Качество и контрол

Апаратурата за физикохимичен анализ Food Scan Lab на Foss Апарат за микробиологичен анализ на BioMerieux – MiniVidas Апарат за хигиена на работни повърхности на фирма Merck


Марка "Тандем" е символ на високо качество и неустоим вкус.

Ние от Тандем стриктно спазваме хигиенните и санитарни изисквания за производство на месни продукти. Гарантираме качеството на нашия краен продукт, като проследяваме всяка стъпка от неговото производство: произход на суровините, спазване на рецептури и температури на охлаждане, опаковане, съхранение, транспортиране.

За тази цел използваме солидното браншово ноу-хау и най-съвременна софтуерна технология на ERP-решението CSB-System.

CSB-System е иновативен германски бизнес софтуер, който предлага специфични браншови решения за оперативно и стратегическо управление и контрол на производствени предприятия.

Грижата за вашето здраве и пълноценно хранене е приоритет и стимул за нас да създаваме все по-висококачествени и вкусни продукти. За нас е изключително важно удоволствието от партньорството ни да бъде взаимно, ето защо вашите желания и изисквания са в основата на нашата философия за постоянно усъвършенстване и прецизен контрол на продуктите.

Лабораторията на Тандем

В "Тандем" разполагаме с модерно лабораторно оборудване, с помощта, на което осъществяваме ефективен контрол на целия производствен процес.

Проби от всяка една партида се изследват в нашата модерна микробиологична лаборатория.

Безопасността и качеството на нашите продукти се контролира посредством следното високотехнологично оборудване:

  • Трихинелоскопът на фирма "Мелопа" е специално разработен по индивидуална поръчка на Тандем. Апаратът се използва за контрол на входящите суровини. Трихинелоскопът потвърждава отсъствието на Трихинелоза в месото.
  • Апаратурата за физикохимичен анализ Food Scan Lab на Foss позволява извършването на бърз и ефективен качествен контрол на суровини, междинни продукти и готов продукт, по отношение на хранителната им стойност – белтъчини, мазнини, колаген, сол и водно съдържание.
  • Апарат за микробиологичен анализ на BioMerieux – MiniVidas: чрез него се осъществява контрол на безопасността на готовия продукт. Апаратът извършва експресна проверка за патогенни микроорганизми.
  • Апарат за хигиена на работни повърхности на фирма Merck. Апаратът ежедневно отчита хигиенния статус на различни повърхности в производствените помещения.